Tilbakemeldinger fra kunder om samarbeidet med Idéhuset Albretsen.

Kjell Foss AS

Hos Kjell Foss ønsket vi å løfte vår profil til et mer moderne uttrykk. Vår logo hadde vært uforandret siden starten i 1966, og tiden var nå moden for å fornye vårt grafiske uttrykk mht. firmaet og vårt markedsmateriell. Men vi ønsket samtidig å ha noe gjenkjennelse til tidligere logo.

Hos Idéhuset Albretsen gjorde de en veldig bra jobb. De har utviklet bl.a. ny logo og profil, hjemmesider, forskjellige trykksaker og bildekor. Og alt har et gjennomgående enheltlig uttrykk. Christian Albretsen har levert kreative forslag gjennom hele prosessen, og respondert raskt på våre tilbakemeldinger. Vi anbefaler Idéhuset Albretsen på det varmeste og ser frem til et fortsatt godt samarbeid.

Kristoffer Foss
Daglig Leder
www.kjellfoss.no

Normedi Nordic

Normedi Nordic har samarbetat med Idéhuset Albretsen i förbindelse med utveckling av logo och webbsida. Vi upplever Christian som positiv, kunnig, tillgänglig, rask och lösningsorienterad. Normedi Nordic ser fram emot ett fortsatt samarbete med Idéhuset Albretsen.

Malin Norling
www.normedi.com

KGB dans & ballett

Idehuset Albretsen ved Christian Albretsen har designet nettside, plakater, flyers og brosjyrer for KGB dans & ballett siden 2005. Vi er svært fornøyd med prosessene fra idemyldring til resultat. Christian er serviceinnstilt og han leverer raskt gode løsningsforslag.

Siri Vestnes
Daglig leder
www.kgbdans.no

Reflecto Search & Selection AS

Reflecto Search & Selection ble etablert 01.01.2013 og holder til i moderne lokaler i Oslo sentrum. Selskapets grunnleggere har lang erfaring fra search & selection og rådgivning både innenfor top management og spesialistfunksjoner. De ønsker å fremstå som et fremoverlent rekrutteringsselskap som kjennetegnes ved utpreget kundeforståelse og leveranseevne.

Reflecto Search & Selection har brukt Christian Albretsen i Idéhuset Albretsen til å utvikle logo, profil og hjemmesider. Samarbeidet med Christian har vært svært godt fra første stund. Han fanget meget rask opp hva vi var ute etter på tross av at han bare fikk stikkord å jobbe etter. Han kommer med svært gode løsningsforslag, er faglig dyktig, leverer raskt og ekstremt serviceinnstilt. Vi anbefaler Idéhuset Albretsen og Christian på det varmeste.

Rie Hurlen Larsen
Partner/Daglig leder
www.reflecto.no

Drømmehytta AS

Vi i Drømmehytta AS kan trygt anbefale Idéhuset Albretsen og Christian sine tjenester. Han har laget vår hjemmeside med et meget godt resultat. Vi får mange positive tilbakemeldinger for sidenes innhold og utforming – et meget tiltalende produkt. Vi bruker også Christian som en dyktig og kreativ samarbeidspartner i utforming av annonser og div. markedsaktiviteter. Vi ser frem til et fortsatt hyggelig samarbeid.

Arild Borge
Drømmehytta AS
www.drømmehytta.com

Nokas Teknikk Sør AS

Idéhuset Albretsen har hjulpet oss med diverse brosjyremateriell, nettsider mm. Vi opplever Christian Albretsen som en behagelig samarbeidspartner – rask til å komme med gode forslag og løsninger. Sammen med rask leveringstid og fornuftige priser – gjør dette at vi ønsker å benytte oss av hans tjenester også i fremtiden!

Stig-Henrik Klophmann
Nokas Teknikk Sør AS
www.nokas-sor.no

Industri- og konsulenttjenester AS

Da vi skulle lage ny hjemmeside, falt valget på Idéhuset Albretsen i Tønsberg. Det viste seg å være en god beslutning. Samarbeidet har vært godt, og resultatet taler for seg selv. Vi har opplevd en stor økning av henvendelser via hjemmesiden, og er spesielt fornøyd med at vi blir synlig i ”jungelen der ute” med de søkeordene vi har lagt inn. Anbefales!

Atle Sandven
Industri- og konsulentjenester as
www.iktas.no

PTM Takbehandling

PTM Fasade AS har hatt fornøyelsen av å arbeide sammen med Idéhuset Albretsen og Christian Albretsen for utvikling av ny profil og ny hjemmeside. Arbeidet er profesjonelt utført, levert i tråd med fremdriftsplaner og til priser som tåler sammenligning. I tillegg opplever vi utmerket service og oppfølging etter leveransen, og kan derfor trygt anbefale Idéhuset som samarbeidspartner til denne type oppgaver.

Per-Morten Lyngaas
Daglig leder
www.takbehandling.no

Brødrene Dahlen AS

Vi hadde i lang tid ønsket oss hjemmesider for vårt firma, og innhentet mange tilbud fra forskjellige firmaer som tilbød sine tjenester. Vi valgte Idéhuset Albretsen fordi det var et lokalt firma og fordi Christian Albretsen presenterte en løsning på en enkel og grei måte. Vi hadde et kort møte og hjemmesiden ble deretter raskt opprettet. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på våre nye hjemmesider. I tillegg er vi veldig fornøyd med servicen Christian Albretsen har vist oss også i etterkant – når vi har lurt på ting, eller har ønsket å få ting ordnet. Så hvis dere tenker på å opprette hjemmeside kan jeg absolutt anbefale Idèhuset Albretsen.

Øistein Dahlen
www.brodrenedahlen.no

Avis Bilutleie

Christian Albretsen har gjenom sitt arbeid hos Asker Print as vært Avis Bilutleie sin faste leverandør av grafisk materiell i perioden 1996 til 2010. Fra 2005 til 2008 omfattet det i tillegg Budget Bilutleie som også er et selskap i Liva Bil AS. Arbeidet har i hovedsak vært å utarbeide ferdig originaler for trykk (annonser, brosjyrer, plakater, bannere). I tillegg har han vært rådgiver i produksjonsprosessen og også bistått markedskoordinatorer i Liva Bil med opplæring i grafiske programmer. Christian er pålitelig og leverer alltid til avtalt tid, selv med korte frister. Han vet hva service betyr og strekker seg langt for å innfri forventninger.

Annecken Cecilie Nøland
Markedskoordinator
Avis Bilutleie - LIVA Bil AS

Medlite AS

Christian Albretsen er en designer som vi har brukt til store og små oppdrag siden 2006. Han er en god designer som leverer til tiden, og prismessig er det ingen overraskelser.

Tore Fagerland
Medlite AS

Et utvalg kunder

 • vstv
 • city bil
 • vstv
 • takbehandling
 • serco ny
 • kgb dans ballett ny
 • selskapsmat
 • spatec
 • skallevold
 • monge
 • revac
 • revac
 • revac
 • serco ny
 • brubakkenhome
 • nakke og kjeveskaddes landsforening